Om du söker efter kvalitetsvaror att trycka din logo på så behöver du inte leta längre! Hos oss kan du hitta vattenflaskor med tryck på tsreklam.se i olika modeller och prisklasser så att du kan få den absolut bästa varan för dig.

Vatten behöver vi alla dricka så en bättre profilprodukt kan du knappast dela ut; den fyller de främsta kriterierna för att en reklamgåva skall vara så effektiv som möjligt:

  • Kvalitet. Genom att ge bort praktiska och hållbara varor till kunder och medarbetare gör du ett mycket gott intryck, liksom visar att du kan det där med kvalitet. En vara som håller länge gör att ditt namn syns på marknaden under en längre tid och det är mycket möjligt att folk kommer att be dig om ett exemplar. Detta är bara fördelaktigt och ju fler som kommer ut desto mer reklam får du.
  • Användbarhet. När man ger bort presenter så blir mottagarna alltid glada, men när det kommer till reklamprodukter är det viktigt att de är användbara och inte slängs bort. På så sätt reser din logo och företagsinformation långt i både tid och rum. En vattenflaska kan användas på kontoret, i löpspåret, på pendeltåget och festen. Vatten behövs som sagt alltid så det finns inget ställe som en vattenflaska inte passar på!

Vi erbjuder de bästa produkterna till de bästa priserna och du kan själv bestämma hur du vill att dina flaskor skall se ut.

Vi kommer gärna med tips och råd men det är helt upp till dig hur du vill ha det. Hos oss kommer du att hitta de bästa flaskorna på marknaden till mycket vettiga priser och du kommer att bli både nöjd och imponerad av den fina tryckkvaliteten.

Vare sig det handlar om en enkel logo eller massor med bilder och information kan vi ge dig en bra och konkurrenskraftig offert.