Det fiffiga med att skaffa vattenflaskor med tryck är att de kan delas ut till precis alla människor i precis alla sammanhang.

Detta gäller inte minst inom företagsvärlden där det finns flertalet olika typer av lokaler och anställda som till exempel kontor, konferenslokaler, lager och garage.

Vissa går klädda i kostym och andra i arbetsoveraller men vad de alla ha gemensamt är att de alla behöver vatten.

Detta är en av den absolut viktigaste ingredienserna för människans överlevnad och genom att ha vattenflaskor tillgängliga överallt får du både glada, friska och tacksamma anställda oavsett vilka arbetsuppgifter de har.

Idag kan man trycka nästan vad som helst på vattenflaskor och om du vill kan du anpassa olika tryck efter olika arbetsmiljöer.

I en stor lagerlokal kan det passa med ett antal rejälare flaskor med starka färger som syns bland alla grejer.

De står stabilare och om man vill kan man sätta företagets logo i stora klara tryck så alla känner samhörighet och stolthet över sitt smarta och genomtänkta företag.

På kontoret är det bättre med mindre flaskor eftersom de troligtvis kommer att stå på mindre ytor som till exempel skrivbord och därför måste ta lite plats.

Man kan göra en slick, trendig flaska i snygg design och ge trycket en mer elegant stil. Kanske en svartvit flaska med en liten men färggrann logo, eller kanske färger som matchar lokalerna väl?

När det kommer till just reklamprodukter så är det alltid viktigt att förena användarvänlighet med klara designer.

Alla människor måste dricka vatten så redan där är den praktiska aspekten avklarad och du kommer garanterat att ge alla något de verkligen behöver.

Designen bör passa bra med företagets profil och det kan därför vara bra att välja färger och tryck som stämmer väl in med den egna logon och det man säljer.