När barnet tar examen vankas det studentfirande!

Först på morgonen har ni champagnefrukosten där klassen samlas och har det trevligt, en frukost (nåja) intas och sedan bär det oftast iväg till skolan/klassrummet/aulan för lite trevligheter och tal.

Efter det så vankas höjdpunkten, det stora utspringet där hela klassen och kursarna springer ut från skolan och tas emot av familj och vänner till jubel och hurrarop!

ibland blir dock väntan lång inför utsläppet och solen kan ligga på, se till att ni i familjen har med er något att ta som snack men även vattenflaskor att dricka ur så ni slipper bli törstiga. Eller ännu värre, springer iväg för att handla dryck och MISSAR hela utspringet!

Något som också hör till är den obligatoriska studentskylten, vi inhandlade vår på studentskyltar.se, där kunde man enkelt ladda upp bilden på vår tonåring när hon var barn, hon satt gulligt på pottan och kissade med glass i halva ansiktet 🙂

Man kunde också välja text och typsnitt samt lägga in en fin bakgrund. Allt var mycket smidigt och klart på ca 5 minuter! Leveransen hem var också snabb så vi hade den i god tid innan firandet.

Så var förberedda med både vattenflaskor och skyltar så att ni kan fira studenten riktigt ordentligt!

Efter utspringet blir det sedan åka vagn för hela klassen där skylten har en framträdande roll, det ska visas upp och viftas under flera timmar!