Det finns enormt många skäl att dricka vatten: man blir friskare och vackrare, går ner i vikt, förebygger njursten och blir allmänt piggare och starkare, för att bara nämna några exempel.

Av dessa, och många fler, anledningar är vattenflaskor bland de bästa profilgåvorna man kan ge klienter, kollegor och vänner.

Flaskorna kommer att användas mycket och länge och din logo kommer att synas i massor av olika miljöer: på kontor, i hem, i lagerlokaler, i löpspåret och på gymmet.

Genom att välja en väldesignad flaska som både representerar ditt företag väl och som passar perfekt i olika sammanhang kan du göra reklam på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

Välj flaska efter målgrupp

Beroende på vem man vill ge flaskan till kan man anpassa modellerna efter sammanhanget.

Om det skall vara en reklamgåva till människor som tränar mycket så kan en sportflaska vara det bästa alternativet.

Kanske är ditt företag just ett gym? Sportflaskor kan användas både inom- och utomhus och de är ofta tåligare än enklare vattenflaskor då de måste klara både rörelser och törnar.

Yngre människor brukar också tycka att det är lite trendigare med sportflaskor än andra modeller och går hellre omkring men en sådan än med en vanlig.

Välj färg på flaskan som överensstämmer med ert varumärke

Färgade flaskor kan vara ett kul och lite annorlunda sätt att ge den klassiska vattenflaskan en modernare design. Välj en färg som passar bra med företagets logo och budskap eller välj att ha flaskor i regnbågens alla färger.

Gör vattenflaskan till en rolig modell som man gärna omger sig med. Tryck intressant eller användbar information och gör flaskan till ett roligt tillbehör-

Klassiska, genomskinliga flaskor passar i lite diskretare miljöer och på kontor smälter de väl in i omgivningarna. Sätt en snygg och elegant logo på flaskan, och håll dig till enkel information så som kontaktnummer och öppettider.

Dessa enkla modeller passar utmärkt på skrivbordet, i receptionen och konferenslokalen.