När man delar ut reklamprodukter är det viktigt att man ger rätt saker till rätt personer.

Som tur är behöver alla vatten så att satsa på vattenflaskor är ett smart och praktiskt alternativ för alla.

Vill man uppmuntra sina anställda och klienter att träna, eller att heja på dem som redan gör det, kan man göra dem extra motiverade genom att ge dem ett helt kit för träningspasset som innehåller allt de behöver för att köa hårt.

Människor som träna blir dessutom starkare, friskare och gladare så här finns ytterligare en bonus att dra fördel av.

En av de viktigaste faktorerna för bra träningspass är att dricka vatten, särskilt om man sysslar med aktiviteter där man svettas mycket.

Vattenflaskor – en produkt som leder till bättre hälsa

Fördelarna med en bra vattenkonsumtion är många, inte minst då man hjälper hjärtat pumpa bättre och får kroppen att prestera bättre.

Vill man ge ett trevligt och praktiskt tränings-kit som en profilgåva så kan man inkludera följande föremål:

  • Vattenflaska. Det viktigaste av allt! Sätt en tydlig logo på flaskan tillsammans med kontaktinformation och kanske instruktioner på hur man bäst bör inta vätska när man tränar. Ge tips som att man bör dricka små klunkar och att ibland fylla på med sportdrycker för att man skall behålla viktiga mineraler i systemet.
  • Kläder. Ett par shorts, en t-shirt och en keps är alla bra träningskläder och här finns mycket utrymme för tryck. Välj färger som passar din logo och se till att använda bra material som andas och som är bekväma under träningspasset. På så sätt syns du vare sig användaren är på ett gym eller ute i det fria.
  • Väska. En snygg sportväska med ditt tryck på kommer inte bara att ses av klienten utan även av dennes familj och omgivning. Här syns ditt namn på flera olika nivåer och användaren har en bra produkt att förvara sina saker i.