Om ni driver en förening eller ungdomsklubb så kan vattenflaskor med tryck bli ett av de bästa sätten att visa sin identitet och att sprida sin logo.

Eftersom det finns många olika typer av flaskor kan man välja exakt hur man vill att de skall se ut, var logon skall sitta och vilken information man vill förmedla.

Vattenflaskor med tryck är ett billigt, bra och praktiskt sätt att göra reklam på och med lite fantasi och lekfullhet kan man få fram en riktigt lyckad produkt.

Välj modell efter ert varumärke

Vilken färg har er klubb? Är det en idrottsklubb där spelarna har gula kläder, eller går de i olika färgkombinationer?

Är det en schack-klubb eller en pingisförening som bör gå i svartvita eller gröna färger respektive? Möjligheterna är oändliga och ju bättre flaskan matchar er desto effektivare blir reklamen.

Förutom logon kan ni också välja att sätta värdefull information på flaskorna.

Sätt alla kontaktnummer, mejl, webbsida och sociala medienamn på flaskan så att användarna lätt och enkelt kan få tag på er.

Ha en rolig slogan på vattenflaskan

Sätt en bra, informativ text på flaskan som handlar om klubben, dess aktiviteter och mål. Ha med något kul som en lustig slogan, en gruppbild på medlemmarna eller en gräslig bild på tränarna som barn.

Lek med ord och färger, olika designer och modeller och låt fantasin flöda så mycket som möjligt.

När alla klubbmedlemmar använder samma flaskor ger detta ett unisont och trevligt intryck och under matchen går det inte att ta miste på vilka ni är.

Detta skapar också en samhörighet medlemmarna sinsemellan och det känns nästan som ett privilegium att ha flaskor som representerar ens klubb.

Tänk er själva: ett gäng glada ungdomar med färggranna flaskor med väl synliga flaskor som spelar, tävlar och ger järnet. Här blir flaskorna roliga klubbsymboler som även kommer användas i hemmet, i skolan och i vardagen.