Om man bestämmer sig för att satsa på profilprodukter så är det mycket viktigt att man väljer varor som dels är hållbara och som kan användas länge och som dels gör bra reklam för ens företag.

En väldesignad reklamgåva är ju helt värdelös om den inte är användbar, och en praktisk present som är jätteful hamnar lätt i soptunnan.

Det är därför viktigt att man förenar de tu och vattenflaskor med tryck är bland de smartaste och bästa alternativen att satsa på.

Täck ett behov hos mottagaren

Här delar man ut något som alla människor behöver, samtidigt som man kan välja modeller och designer som ger ett bra uttryck rent utseendemässigt.

Vatten är ett basbehov som de flesta människor idag inte får nog utav. Det utbasuneras ofta i media att man behöver dricka minst fem glas vatten om dagen men trots det är det många som lider av lättare former av vätskebrist.

En vattenflaska är därför en mycket bra produkt som i princip är tidlös och som kan användas hur länge som helst.

Välj en snygg flaska – vinn i längden!

Är den dessutom snygg och ger ditt företag bra exponering har man dessutom slagit ytterligare ett par flugor i samma smäll!

Ge sportflaskor till dem i din omgivning som rör på sig mycket och smidiga, mindre modeller till dem som vill använda dem på kontoret. Det spelar ingen roll om flaskorna används inom eller utanför arbetsmiljön då det är en fördel om de färdas utanför kontoret.

Ge ett par extra flaskor till en bra kund, som sedan i sin tur får den angenäma uppgiften att ge den till sina nära och kära.

Trycket på flaskan bestämmer du antingen helst själv i eller i samspråk med våra professionella anställda; målet är att den skall kännas som en bra representant för företaget.

Färg, logo, design, bokstäver, bilder och information är alla faktorer som spela roll och vårt mål är att du skall få en reklamprodukt som används under en längre tid och får en bra exponering mot användaren.